• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
Mardin`de 80 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mardin kent merkezinde de yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Mardin kent merkezi ile çevresinde dün başlayan kar yağışı bugün de devam etti. Yoğun kar yağışı sebebiyle şehir içinde trafik güçlükle sağlanırken, kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetre, yüksek kesimlerde ise yarım metreye ulaştı.

Belediye temizlik ekiplerinin sabah erken saatlerden itibaren ana ve ara caddelerde kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, 2 greyder, 2 loder kepçe, 8 kamyon ve 100 kişilik bir ekiple kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Ana yollarda, kaldırımlarda ve şehrin işlek caddelerinde kar küreme ve temizleme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ise trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışını sağlıyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının önümüzdeki perşembeye kadar devam edeceğini belirterek, yola çıkan sürücüleri, yanlarında zincir ve takoz bulundurmaları konusunda uyardı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir