• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...
IHO-EBRAR`ın muhtaç ailelere yardımı devam ediyor...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Şanlıurfa Yardımeli Derneği (YAR-DER) aracılığıyla yardıma muhtaç 50 aileye kışlık giyim yardımda bulundu.

Yapılan yardımlar hakkında konuşan IHO-EBRAR Şanlıurfa temsilcisi Mahmut Çelik, muhtaç ailelere yardımlarının süreceğini belirtti.

Kışlık giysi yardım ile birlikte imkan dahilinde odun, kömür ve soba yardımında da bulunacaklarına söyleyen Çelik, “Avrupa`da faaliyet yürüten IHO-EBRAR Derneği olarak Şanlıurfa`da 50 yardıma muhtaç aileye kışlık giyim yardımında bulunduk. Çocukların okulda üşümemesi için 07-13 yaş arası çocuklara kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptık. Bu şekilde yardımlarımıza devam edeceğiz. Hakeza Türkiye`nin farklı bölgelerinde de yardımlarımız sürüyor.” dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Çelik, “Hayır sahiplerini bu gibi yardımları yapmaya davet ediyoruz. Bu mağdur aileleri, bizimle birlikte gelip görsünler ve yardım etsinler. Keşke elimizden gelseydi de bu ailelere odun, kömür, soba yardımında da bulunsaydık.” diye belirtti.

Kışlık yardımları alan mağdur aileler ise yapılan yardımlar nedeniyle IHO-EBRAR ve aracı olan YAR-DER`e teşekkür etti. (Ramazan Casuk- İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir