• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
DİB Hilvanlı öğrencilere 400 adet Kur`an meali gönderdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için hediye olarak gönderilen yaklaşık 400 adet Kur`an`ı Kerim meali, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere Kur`an`ı Kerim mealini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Turğut, İslam`ın sadece İmam Hatip okullarında değil, diğer okullarda da öğrenilebileceğini belirterek, ”Bizim dinimizi iyice öğrenmemiz lazım. İyice öğrenmemiz için de asıl kaynak olan Kur`an-ı Kerim`i okumak lazım. İslam`da sıratel müstekim denilen doğru bir yol vardır. İşte o sırâtel müştekim Kur`an-ı Kerim`dir. Gençlerin imanlı ve bilinçli bir şekilde yetişmesi için dinlerini, asıl kaynak olan Kur`an-ı Kerim ve Peygamberimizin (sav) sünnetinden öğrenmesi gerekiyor” diye konuştu.

Konuşmasının ardından, DİB tarafından hediye olarak gönderilen Kur`an`ı Kerim mealleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turğut, okul müdürü ve öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtıldı. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir