• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2424.625
  • ...
Kalitenin Adresi Modalife
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Modalife, Türkiye`de mobilya üretiminde kısa zamanda lider konumuna yükselmeyi başarmıştır. Müşterilerine hem sağlam hem konforlu hem hesaplı hem de birbirinden şık ürünler sunmayı kendisine düstur edinmiş tavrıyla bu liderlik konumunu önümüzdeki yıllar boyunca da korumayı amaçlamaktadır. İster evinizdeki eşyaları yenileyin isterse yeni evlenecek bir çift olarak bütün evinizi en baştan düzün, birbirinden güzel ve uygun fiyatlı seçenekleriyle siz müşterilerini memnun etmek hedefinden asla şaşmayan Modalife, bu prensibi sayesinde Ankara`da küçük bir atölyeyken bir ülke devi olmayı başarmıştır.

Modalife, ürünlerini isterseniz ayrı ayrı isterseniz de düğün paketi adı altında paket halinde almanıza olanak vermektedir. Fakat düğün paketi seçeneği sayesinde yeni evli çiftlerin ya da evlenmek üzere olan çiftlerin yüzünü daha da güldürmek adına uygun fiyatları onların karşısına çıkarmakta ısrarcı olan Modalife, bu sebeple de Türkiye`nin düğün paketçisi olarak bilinmektedir çünkü yeni evli genç çiftlerin yaptıkları birçok masraf sonrasında bir de ev için gereksiz masraftan kaçınmaları gerektiğini bilen Modalife, müşterilerinin düşmanı değil dostu konumunda, onlara en uygun yolları göstermeyi hedeflemektedir. Yine de Modalife, ihtiyacınız olan yalnızca bir koltuk takımıysa veya sadece yemek odası takımı işinizi görecekse de Türkiye`de olabilecek en uygun fiyatları bu mağazada görmeniz için uğraşmaktan geri kalmamaktadır. Fakat Modalife en uygun fiyatı gösterirken kalitesinden de asla ödün vermez.

Kalitesini birlikte çalıştığı tasarımcıların başarısına da borçlu olan Modalife, trendleri takip edip buna göre ürünler tasarlayan ama aynı zamanda klasik ürünlerin yapımına da önem veren çalışan kadrosuna sahip olmaktan gururludur. Birbirinden şık tasarımları konforla birleştirmeyi amaç edinmiş bu tasarımcı kadrosu ile ister klasik ister çağdaş yatak odası takımına, oturma grubuna veya yemek odasına sahip olabilirsiniz. Evinizi boğacak, sizi evinizde hapiste gibi hissettirecek ürünlerden kaçınıp ferahlık ve sadeliğe de önem veren Modalife tasarımlarıyla evinizde kendinizi gerçekten “evinizde” hissetmeniz hedeflenmektedir. Şık, ferah ve rahat tasarımlarını müşteri memnuniyeti ile de birleştirmesi Modalife`ın yalnızca ucuz değil, ucuza kaliteli ürün hedefine ulaşmasını sağlamaktadır. Modalife`ın ürünlerinin kalitesini TSE ve ISO 9001 sertifikalarına sahip olmasından da takip edebilirsiniz.

Modalife, müşterilerini yalnızca ürünü alana kadar önemsemekle kalmaz, ürün satışından da sonra müşteri memnuniyetini önemseyerek satış sonrası hizmetleri sunar. Bu noktada siz müşterilerimizin memnun kalmadığı herhangi bir durumda muhatap bulup derdinizi çözebileceğiniz müşteri hizmetlerimiz, şikayetiniz çözüme kavuşana kadar işin peşini bırakmamaktadır. Söz gelimi satın aldığınız kanepe grubunda hoşunuza gitmeyen bir detayla karşılaştınız, Modalife bunu satış sonrası hizmetlerimiz aracılığıyla müşteri hizmetlerimizle yapacağınız konuşmalar sonrasında çözmenize imkan vermektedir. Ayrıca bütün ürünler garanti kapsamında olduğundan Modalife, bir arızayla karşılaştığınızda sizi yarı yolda bırakmayıp çözüme en kısa yoldan ulaşmanız için elinden geleni yapar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir