• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Petrol İş Genel Başkanı TP işçileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kabaca, Turgut Düşova ve Mustafa Tekik beraberinde ki heyetle TP'nin son günlerde özelleştirme durumu ili ilgili Batman TP işçileriyle bir araya geldi.

Yaptığı konuşmasında Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, "Hepinizin bildiği gibi son zamanlarda kuyu tamamlama, sondaj, sismik, bakım ve onarım bölümlerimizi TPIC'e bağlamak için girişimlerde bulundular. Bizler Genel Merkezde gerekli mücadeleyi verdik sizlerde burada iş bırakma eylemleri basın açıklamalarıyla destek verdiniz. Öncelikle sizlerin bu duruşunuzu tebrik ediyorum. Özelleştirmeyi engellemek için defalarca Enerji Bakanlığından randevu istedik ama bir türlü bu görüşme gerçekleşmedi. Fakat Enerji Bakanı müsteşarıyla bir görüşmemiz oldu. Konu hakkında detaylı bilgi verdik bu olayı çözmeleri için destek istedik."dedi.

Kuyu tamamlama, sondaj, sismik, bakım ve onarım bölümlerinin TPIC'e bağlanması durdurulduğunu belirten Yaşar, bu durumun böyle kalması temennisinde bulundu.

Son olarak Yaşar, özellikle Batman'lı Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in ve milletvekillerinin bu durum hakkında ellerinden geleni yapmasını istediklerini söyledi. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir