• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Mardin`de yoğun sis etkili oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesini etkilisi altına alan yoğun sis, karayolu ile havayolu ulaşımını olumsuz etkiliyor. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metrenin altına düşerken, araç kullanmak zorunda kalan sürücüler, farlarını ve dörtlülerini yakarak ilerliyor.

Sis nedeniyle yürümekte bile zorlanan vatandaşlar, “Mardin`de kış ayları sisli geçiyor. Bir yandan soğuk hava diğer yandan sis çok zorluyor bizleri. Şu an sisten göz gözü görmüyor. Özellikle sürücülerin yayalara dikkat etmesi geriyor.” dedi.

İki ayrı kaza yaşandı

Etkili olan yoğun sis kazaları da beraberinde getiriyor. Kızıltepe-Viranşehir Karayolu üzerinde de etkisini sürdüren sis iki ayrı noktada kazalara sebebiyet verdi. Kamyon ve tırların karıştığı kazalar nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Sis nedeniyle uçaklar Mardin`e inemedi

Bu aradan yoğun sis nedeniyle 3 uçak, Mardin Havalimanına iniş yapamadı. İniş yapamayan uçaklar, havada tur atmak zorunda kaldı. Mardin Havalimanı'na inemeyen uçaklar, Diyarbakır Havalimanına iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi. Sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir