• DOLAR 32.584
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2429.61
  • ...
Minibüs Gecekondunun Üzerine Devrildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kaza, Gaziosmanpaşa Hamam Caddesi Nur Sokak`ta meydana geldi. Sürücü Vedat Arıcan, 34 KPU 58 plakalı servis minibüsü ile yolcu almaya giderken Hamam Caddesi üzerinden geri dönmek istedi. Ancak kayganlaşan yolda duramayan ve yokuş aşağıya sürüklenen minibüs, önce demir korkuluklara sonra da Nur Sokak içerisinde bulunan bir gecekondunun kömürlük bölümünün üzerine devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, servis şoförünün eli kırıldı. Kazayı anlatan servis minibüsü sürücüsü, “Araca hakim olamadım, karda frenler de tutmadı. Son bir manevra ile minibüsün arkasını duvara yaslamaya çalıştım. O da olmayınca bariyerlere vurdum ve takla attım.” dedi.

Mahalle sakinleri, daha öncede benzer hadiselerin yaşandığını belirterek tuzlama yapmayan belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Kazayı gören gecekondu sakini Sebahat Civelek`in kızı gözyaşlarına hakim olamadı. Annesinin evde tek başına yaşadığını belirten Gönül Civelek, "Buraları yaptırmaları gerekiyor. Elektrik kabloları bir düşse cayır cayır yanacak içeride. Annem 87 yaşında kulakları duymuyor. Hiçbir şeyden haberi yok. Bu yol kapansın, araçlar geçmesin buradanb" diye konuştu.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir