• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
Filistinli Esir Lider Hastaneye Kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistin Esir Kulübü, dün akşam (29 Ocak Pazar) yaptığı açıklamada, Siyonist işgal yönetiminin İslami Cihad liderlerinden esir Hıdır Adnan`ı açlık grevinin kırk dördüncü gününde sağlık durumunun kötüleşmesi nedeniyle hastaneye kaldırdığını bildirdi.
İnsan Hakları Doktorları Derneği`nin gönderdiği iki Filistinli doktorun gerekli tıbbi incelemeleri yapacağını belirten Esir Kulübü, Filistinli esirin kendisini sadece Filistinli doktorların muayene etmesini istediğini söyledi.
 
Er-Ramle Cezaevi Hastanesi`nde esir Hıdır Adnan`ı ziyaret eden Esir Kulübü avukatı esir Adnan`ın kendisine "Bu belki benim size son sözlerim olabilir" dediğini belirterek, tekerlekli sandalyeyle ve bitkin bir şekilde görüşmeye getirilen Adnan`ın durumunun çok ağır ve tehlikeli olduğunu ifade etti.
 
Esir Kulübü ayrıca, İslami Cihad lideri Hıdır Adnan`ın su ve yeşil sıvı kusmaya başladığını ve vücudunun sıvı kabul etmez hale geldiğini, uzun süre uyuduğunu, hafıza kaybı ve unutkanlık belirtileri göstermeye başladığını açıkladı.
 
Esir Hıdır Adnan, avukatı aracılığıyla gönderdiği mesajda, açlık grevine devam edeceğini ve ölünceye kadar da tavrından taviz vermeyeceğini söyledi.

filistinhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir