• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...
Elazığ`da Kutlu Doğum Seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Elazığ-Yazıkonak arası yolcu taşıyan Yazıkonak Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi`ne bağlı minibüs şöfürleri 17 Nisan Pazar günü Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından İstasyon Meydanı`nda düzenlenecek Kutlu Doğum Etkinliğine yolcu taşıyacakları gibi o günkü gelirlerini etkinlik giderlerine bağışlayacaklarını belirttiler.
 

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Atıcı; "iki cihan serveri Peygamberimiz için ne yaparsak azdır. Çünkü O, bizim hem dünya hem ahiret hayatımızın mutluluğu için mücadele etti" dedi.
 

Kooperatife bağlı şöfürlerden; Arif Doğan, Mehmet Canbaşak, Ahmet Palu ve Ahmet Akbulut, "Peygamberimiz için daha fazla fedakârlık yapılmalıdır. Herkes gücünün yettiği kadar gayret göstermelidir. Bizim isteğimiz bu gibi davranışların tüm yurda yayılması ve herkesin duyarlı davranmasıdır" dediler.
 

Ayrıca Yazıkonak esnafı, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun etkinlik düzenleyeceği Pazar günü işyerlerinde maliyetine satış yapacaklarını açıkladılar. İndirim yapacak esnaflardan Buğday Ekmek Fırını sahibi Yusuf Buğday, Aydınlar Fırını sahibi Mehmet Aydınoğlu, Doğu Kasabı sahibi Selahattin Doğu, Aslan Bay Güzellik Salonu sahibi Taner Aslan, Öz Adana Kebap Salonu sahibi Hüseyin Ünlü, Lokanta sahibi Raşit Dağ ve daha birçok esnaf; "Peygamberimizin ümmeti olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır. Çünkü o âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O`nun sevgisi çığ gibi büyüyor ve onun için ne yapılsa azdır" dediler.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20963.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20962.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20961.jpg

Ali Aslan Işık - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir