• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
Isınmaya çalışırken zehirlendiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sabahın erken saatlerinde meyve-sebze pazarında yaktıkları ateşin közünü, yanında bulundukları minibüsün içerisine koyarak ısınmaya çalışan 2 arkadaştan Ekrem İlhan (35) oluşan karbonmonoksit gazıyla hayatını kaybederken bilincini yitiren Hekim Tüfek (26) ise Malatya’ya sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi Mehmet Sincar Parkı yanında kurulan sebze-meyve pazarında çalışan Hekim Tüfek ile belediye garajında oto yıkamacı olan arkadaşı Ekrem İlhan, sabahın erken saatlerinde sebze halinden getirilen meyve ve sebzeye tezgâhlarının yanında beklerken ısınmak için yaktıkları ateşin közünü teneke içerisine koyarak ısınmak için yanlarındaki minibüse girdiler. Ardından aracın kapı ve camlarını kapattılar.

Saat 08.00 sıralarında pazara gelen Hekim Tüfek’in abisi L.T, aracın kapısını açınca içeride duman olduğunu ve kardeşi ile arkadaşını baygın halde gördü. Sonrasında L.T’nin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından Tüfek ile İlhan’ı ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Ekrem İlhan hayatını kaybederken bilinci kapalı olan Hekim Tüfek ise ambulansla Malatya’ya sevk edildi. İlhan’ın cenazesi otopsi için Mardin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlattı. (Mehmet Aslan-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir