• DOLAR 32.524
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2431.048
  • ...
Halk toplantısının ilki Karlıova`da gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her ay yapılması planlanan “Halk Günü” toplantısı kapsamında Karlıova ilçesine gelen Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, toplantı öncesi 23 Ağustos 2016`da Karacehennem ormanlarında PKK ile girilen çatışmada hayatını kaybeden Güvenlik Korucusu Tarık Aydemir ve idris Demir`in ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Ailelerle bir araya gelen Köşger hayatını kaybedenlerin yakınlarına tekrardan başsağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdi. Daha sonra gazileri ziyaret eden Vali Köşger Karlıova Anadolu Lisesi Kız Yurdunda vatandaşlarla yemekte bir araya geldi.

Vali Köşger “Halk Toplantısı” kapsamında Karlıova Anadolu Lisesi konferans salonunda muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Muhtarlarla basına kapalı yapılan toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Köşger, “Başlattığımız yeni bir icraatın ilk uygulamasını Karlıova`da yapıyoruz. Daha sonra ilçelerimizi tek tek gezeceğiz. Muhtarlarımızın ilçedeki ve köylerdeki durumları değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştireceğiz ve ilk toplantıyı da Karlıova`da gerçekleştiriyoruz. Tarihte ilk defa Karlıova`da duble yol yapılıyor ve çok güzel hizmetlerdir bunlar. Alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, köylerimizde yine hakeza Özel İdaremiz olması gereken işleri yapmaya çalışıyor. İlçemize bağlı 47 köyde 24 kanalizasyon, 27 tarımsal sulama sorunu çözülmüştür. Bu durumun daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki dönemlerde gayret edeceğiz. Karlıova`daki en büyük şansımız köylerimiz hem kalabalık hem de toplu halde, dolayısıyla bizim alt yapı işlerimizi daha da kolaylaştırır. Bizler sizinle gönül birliği içinde hizmet vermenin gayreti içindeyiz bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

Halk Günü toplantısına, Bingöl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bingöl il Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, Bingöl Belediye Başkanı yücel Barakgazi, Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve kurum amirleri katıldı.(İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir