• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
İdil`de öğretmemelere yönelik örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İdil Milli Eğitim Şube Müdürleri köy okullarını dolaşarak “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle köy okullarını ziyaret ederek öğretmenlere gül dağıttılar.

İdil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yunus Babayiğit ve M. Selim Tepe, Tepeköy İlkokulunda Müdür Ömer Zöngör ile beraber öğretmenlere sınıflarında gül vererek “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladılar.

Son süreçte ilçede yaşanan çatışmalar ve sokağa çıkma yasaklarıyla gündemden düşmeyen İdil`de öğretmen ve öğrenciler, eğitim ve öğretime adapte olmaya çalışıyor.

Öğretmenlere gül dağıtan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri, her zaman öğretmenleriyle beraber olduklarını, onların motivasyonun yüksek olması için ellerinden gelen desteği sunduklarını söylediler.  

Kendilerine gül dağıtılmasını memnuniyetle karşılayan öğretmenler, sınıflarında dersteyken böyle bir nezaket karşısında şaşırdıklarını, bu düşüncelerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilerine teşekkür ettiklerini sile getirdiler.

Ardından, Tepeköy İlkokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği öğretmenlere yemek ikramında da bulundular.  (M. Şerif Aşkın - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir