• DOLAR 32.601
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2411.571
  • ...
'Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Meclis Toplantısı' yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da 'Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı' Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında valilik konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Sedat İnci, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Bizlerin ve seçilmişlerin öncelikli amacı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Vali Deniz, "Yapılan hizmetlerin karşılığında vatandaşın memnuniyeti ön plana çıkartılarak, bunu yanında hayır dualarını almak önemlidir. Hizmet noktasında hepimizin yaptığı görevler çok önemlidir. Muhtarlarımızın üstelendiği görevleri çok önemsiyoruz. Mahalle ve köylerimizin temsilcileri olup birçok şeyden onların sayesinde haberdar oluyoruz.  İlimizi diğer illerle karşılaştırdığımızda özelikle köylerimizin yol, asfalt ve altyapı hizmetleri iyi durumdadır."dedi.

Hizmetlerin artırılması gerektiğini Batman ile köylerinin temiz ve yaşanabilir hale getirilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirten Vali Deniz, "Belediyelerimizden, kamu kurumlarımızdan ve muhtarlarımızdan en önemli isteğimiz, 'Temiz bir çevre ve Temiz bir Batman' için el birliği içerisinde çalışarak, ilimizi örnek bir şehir haline getirmektir. İlimizde okul öncesi eğitimde herkesin desteği ile yürütülen çalışmalar sonucunda yüzde 68 oranında bir artış sağlandı. Demek ki gönülden yürekten bir işe sahip çıkıldığı zaman ciddi mesafe alınabiliyor. Mili Eğitim Bakanlığı Batman’ı okul öncesi okullaşma konusunda örnek gösteriyor.  Bu şehir her şeyin en iyisinde layıktır. Çünkü bu şehirde bu kapasite ve kabiliyet var. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun." diye konuştu.

Vali Deniz, konuşmasının sonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2017 yılı bütçesinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantı, 2017 yılı bütçesinin görüşülerek oylanmasının ardında, görüş ve önerilerle sona erdi. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir