• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
Yazarlar 15 Temmuz'u konuştular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz’in katkılarıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz’un Hayatımıza ve Edebiyata Yansımaları” konulu konferans düzenlendi.

İl Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferansa; Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın selamlama konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci, yazar ve şair Metin Önal Mengüşoğlu, Cevat Akkanat ve Behçet Gülenay, 15 Temmuz’un Hayatımıza ve Edebiyata yansımaları konusunda katılımcılara birer sunum yaptılar.

Katılımlarından dolayı konferansa konuşmacı olarak katılan şair ve yazarlara teşekkür eden Vali Deniz, Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin darbeye karşı dik duruşu sayesinde hain Fetullahçı Terör Örgütünün amaçlarına ulaşamadığını belirterek,  15 Temmuz kahramanlık destanın halka en iyi şekilde anlatılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından konferans sona erdi. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir