• DOLAR 32.525
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2492.967
  • ...
Bingöllü Sanayicilerden Elektrik Kesintisine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - OSB`de temel sorunların çözülememesine, yatırımcılar tepkili! Halen elektrik sorunu ile boğuştuklarını dile getiren bir Gıda Şirketinin Müdürü Abdurrezak Danış: "Bir türlü düzen hakim olamadı. Sürekli elektriğimiz kesiliyor" şeklinde sitemde bulundu.
 
Elektrik kesintisi nedeniyle 4 gündür üretimin durduğunu söyleyen Abdurrezak Danış, bu şartlarda üretim yapamayacaklarını belirterek, fabrikayı satışa çıkarmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.
 
Kar yağışı ve tipi nedeniyle bölgede elektrikler kesilirken, elektrik telleri yerlere saçıldı. Müşterilerine ürün yetiştirmesi gereken firmalar, elektrik olmadığı için üretim yapamıyor. OSB`de bu konuda sorumlu personel bulunmadığı için kendi imkânlarıyla elektrikçi çağırıp kopan telleri onarmaya çalıştıklarını belirten Danış, "Ancak direklere yetişmek için bir araç dahi bulamadık. Konuyu FEDAŞ`a ilettiğimizde `OSB sorumluluk alanımızda değil` yanıtı veriyorlar" dedi.
 
 
Binlerce Lira Zararımız Oluyor 
 
Trafoların ihtiyacı karşılamadığını ve bu nedenle önemli ölçüde elektrik sorunu ile karşılaştıklarını belirten Danış konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sürekli elektrik sorunu ile boğuşuyoruz. Büyük yatırımlar yapıp bu günlere geldik ama karşılığını alamıyoruz. OSB`ye elektrik işinden anlayan 2 personel alınsa belki bu kadar sorunla karşılaşmayacaktık."
 
Nihat Kanat - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir