• DOLAR 32.516
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2435.327
  • ...
Artuklu Belediyesinin web sitesi bakıma alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığınca kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesine ait web sitesinin bakıma alınmasının ardından bugün de Artuklu Belediyesine düzenlenen operasyonun ardından belediyeye ait resmi web sitesinin bakıma alınması dikkat çekti.

Belediyeye ait resmi siteye giriş yapıldığında “Web sitemiz bakıma alınmıştır” uyarısı ile faaliyet vermediği görülüyor. 

Daha önce de Derik, Nusaybin ve Dargeçit belediyelerine de kayyum atanmasının ardından belediyelerin resmi internet siteleri "Site bakım ve onarım için geçici olarak kapatıldı", "Sitemiz bakımdadır", "Site bakımdadır" gibi uyarı yazılarıyla faaliyet veremedikleri görülmüştü.

Nusaybin ve Derik belediyelerinde kayyumların göreve başlamasıyla belediyelere ait siteler güncellenerek faaliyetlere devam etmişti.

Sabah saatlerinden düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçtiğimiz gün alınan Ahmet Türk ve Artuklu ilçe belediye eş başkanları Emin Irmak ile Leyla Sevinç, gözaltına alınmış.  (M. Salih Keskin – İLKHA)  



Bu haberler de ilginizi çekebilir