• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin yağışsız geçeceği, Marmara bölgesinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pusla birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere iç bölgelerde don bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde bir ile 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde hafif buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerde hafif don bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don ile birlikte yer yer pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde don bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte kuzeyinde yer yer pus bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 24°C

Ankara: Az bulutlu ve açık 16°C

Batman: Az bulutlu ve açık 16°C

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 16°C

Edirne: Parçalı ve az bulutlu 16°C

Hatay: Az bulutlu ve açık 20°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Karabük: Az bulutlu ve açık 18°C

Konya: Az bulutlu ve açık 14°C

Muğla: Az bulutlu ve açık 21°C

Niğde: Az bulutlu ve açık 14°C

Trabzon: Az bulutlu ve açık 14°C

Zonguldak: Az bulutlu ve açık 14°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir