• DOLAR 32.836
  • EURO 35.453
  • ALTIN 2515.035
  • ...
Mahalleli metruk aracın kaldırılmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’nde 2 yıldır metruk halde olan kamyonet, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Uyuşturucu madde bağımlılarının, Abdulkadir Tutaşı İlköğretim okulunun yanında bulunan 38 PN 674 plakalı kamyoneti mesken edindiğini belirten mahalleli, aracın bir an önce kaldırılmasını istedi.

Kamyonetin tehlike oluşturduğunu ve freninin boşalmasından çekindiklerini dile getiren mahalle sakinleri, “Hava karardığında çocuklarımız bu aracın önünden geçmeye korkuyor. Çünkü aracın içinde alkol ve uyuşturucu kullanılıyor. Yetkililerin bir an önce önlem almaları gerekiyor. Belediyenin ve diğer yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Duyarsız kalmasınlar.” dedi.

“Çocuklarımızın güvenliğinden endişe ediyoruz”

Yaklaşık 18 yıldır söz konusu mahallede oturduğunu ifade eden Sabri Yersel, “Yetkililere defalarca müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Bu aracın içinde geceleri tinerciler ve esrarkeşler kalıyor. Hem mahalle sakinleri için hem de aracın hemen yanında bulunan okulda eğitim gören bin 200 öğrenci için büyük tehlike saçıyor. Bu aracın freni boşalırsa nelere mal olacağı bellidir. Mahalle sakinleri olarak bize büyük rahatsızlar veriyor. Çocuklarımızın güvenliğinden endişe ediyoruz. Bu aracın buradan acilen kaldırılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir