• DOLAR 32.602
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2495.037
  • ...
Muğla`da Trafik Kazası: 2 Ölü, 10 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Akraba olan 12 kişi, Fethiye Erendağ`daki kayak merkezine gitmek için İsmail Aybek yönetimindeki 48 NT 497 plakalı araçla Marmaris`ten yola çıktı. Gökova kavşağından sonra Ataköy mevkiinde aracın sağ arka lastiği patladı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü 50 metre gittikten sonra bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte 70 metre ilerledikten sonra şarampole uçtu.

Kazada aynı aileden Zeynep Yanar, Hande Yanar, Ali Yanar, Yaşar Aybek, Leyla Aybek, Zeki Aybek, Alifer Aybek, Levent Dursun, Mete Kuran ve Hasan Kuran yaralandı. Araç sürücüsü İsmail Aybek ve yaralılardan Ali Yanar`ın oğlu Mehmet Yanar kaza yerinde hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, aracın çok süratli bir şekilde seyrettiğini ileri sürdü. Araç, 120 metre sonra uçtuğu şarampolde telefon direğine çarparak durabildi. Telefon direği sayesinde ölü sayının artmadığı bildirildi. Trafik ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Ölen iki kişinin cesedi, Ataköy cenaze aracına konuldu. Ula Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülün soruşturma devam ediyor.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir