• DOLAR 32.335
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2302.143
  • ...
Hayırsever iş adamından öğrencilere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silvan'da maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere kendi hemşerileri olan hayırsever bir iş adamından yardım geldi. İstanbul'da ikamet eden Silvanlı bir hayırsever, öğrencilere kışlık mont ve bot gibi çeşitli yardımlarda bulundu.

Hayırsever iş adamının gönderdiği yardımları maddi durumu düşük olan öğrencilere dağıtan Silavan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, diğer Silvanlı iş adamlarının da ilçelerindeki yoksul insanlara sahip çıkmasını istedi.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş, "İstanbul'da bulunan Silvanlı bir iş adamının bize göndermiş olduğu bin adet mont ve bin adet botu dernek olarak ilçemizde maddi durumu yetersiz olan öğrencilere dağıttık. Amcamız ayakkabısı delik montu yırtık olan öğrenci bırakmamaktır." dedi.

Ateş, "Biz Muhtarlar Derneği olarak da yılın 12 ayı boyunca maddi durumu elverişli olmayan vatandaşlarımıza imkânlarımız ölçüsünde yardım etmeye devam ediyoruz. Tüm Silvanlı iş adamlarından Silvan'a sahip çıkmalarını bekliyoruz. Muhtarlar olarak bu Silvan halkına hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir