• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2408.542
  • ...
Mardin'deki kazalarda 2 kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat’ta iki saat arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 10 yaşında bir kız çocuğu ve 18 yaşında bir genç hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı kız çocuğu hayatını kaybetti

Kazanın ilki saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. Yolun karşı tarafına geçmek isteyen 10 yaşındaki Merve Yıldırım, otomobilin çarpması sonucu ağır bir şekilde yaralandı.

İddiaya göre, yolun karşısına geçmek isteyen Merve Yıldırım’a, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarptı. Ağır yaralanan küçük Merve, 112 acil Ambulansıyla kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ölen çocuğun cenazesi otopsi için morga konulurken, kazaya yol açan sürücünün kimliğinin saptanarak yakalanması için polis çalışma başlattı.

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Yine aynı bulvar üzerinde saat 22:00 sularında meydana gelen ve iki motosikletin karıştığı bir diğer kazada ise Necmettin A. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen aniden yola çıkan otomobile büyük bir hızla çarptı.

Kazada ağır bir şekilde yaralanan Necmettin A.(18) 112 acil ambulansıyla Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi duran Necmettin A. hayatını kaybetti.

Kazaya karışan diğer motosiklet sürücüsünün kaza yerinden kaçtığı iddia edilirken, iki motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan Cumhuriyet Bulvarında yeni yapılan yolda henüz kasis yapılmaması ve aşırı hız nedeniyle, son günlerde birçok maddi hasarlı ve yaralanmalı kaza meydana geldiği öğrenildi.

Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar bir an önce bu yolda hız kesici kasislerin yapılması gerektiğini belirtti. (Süleyman Tunç-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir