• DOLAR 32.352
  • EURO 35.106
  • ALTIN 2317.635
  • ...
Kaymakam Safitürk'ün acılı babasından PKK'ye tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PKK’lilerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk (35), Gaziantep'te yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan acılı baba Asım Safitürk, oğlunun şehit olduğunu belirterek PKK’ye lanet okudu.

Oğlunun şehit olduğunu ve bunun kendilerini teselli ettiğini ifade eden Safitürk, Allah-u Teala şehitlerin mertebesini çok yükseltmiştir. Hiçbir Peygamber dahi, cennete gittikten sonra ‘Ben tekrar dünyaya gideceğim, yeniden dünyaya geleceğim’ dememiştir. Ama şehitler; ‘Ya Rabbi! Bizi dünyaya gönder, on defa daha şehit olur, gelirim.’ der. Şehitlerin büyüklerine, geriye kalanlara baş sağlığı diliyorum. Memleketin başı sağ olsun. Milletimizin başı sağ olsun, Allah, terörü destekleyenlerin kendi başlarına bela etsin.”  diye konuştu.

Öte yandan, PKK saldırısında hayatını kaybeden Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için ailesi taziyeleri Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki evlerinde kabul ettiği öğrenildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir