• DOLAR 32.434
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2489.749
  • ...
Köylüler Batman Telekom`dan Şikayetçi Oldular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kozluk İlçesinin Karpuzlu (Selivé), Samanyolu (Kanıké) ve Dövecik (Mala Gır) köylerinin 25 gündür telefon ve internet hatlarının kesik olduğunu söyleyen köylüler mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Konuyla ilgili olarak ajansımıza gelip sıkıntılarını dile getiren Karpuzlu Köyü`nden Ömer (21) ve İkram İnalcan (26), 25 gündür telefon ve internet hatlarının olmadığından sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Sorun için Batman Telekom Başmüdürlüğü`ne gittiklerini ve arıza olduğunu ve yakında yapacaklarını söylediklerini, ancak hatların bağlanmadığını söyleyen Ömer ve İkram İnalcan, "Bir hafta önce Telekom`a gittik. Mağduriyetimizi dile getirdik. Görevliler direklerdeki kablonun çalındığını söylediler. Köylüler olarak kablo çalan 4 hırsızı, çaldıkları kabloyla yakalayıp karakola teslim ettik." dediler.

Telekom yetkililerinin bir hafta önce, 2 gün içinde arızayı yapacaklarını söylemelerine rağmen yapmadıklarını ve bugün tekrar gittiklerini ancak bu defada, "kablo yok yapamayız" dediklerini aktaran Karpuzlu Köylüleri, "Konuyla ilgili olarak başmüdürle görüşmek istedik, ancak şef ve diğer müdürler bizleri onunla görüştürmediler." ifadelerini kullandılar.

Köyde okul ve 3 benzinliğin olduğunu ve telefon hattı olmadığı için kredi kartı ile gelen araçlara yakıt satamadıklarını ve iletişim hatları olmadığından 3 köyde de çok sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Yetkililerden bir an önce telefon ve internet bağlantımızın yapılarak sıkıntımızın giderilmesini istiyoruz." dediler.

Konuyla ilgili olarak bilgi almak için Telekom Başmüdürü Kenan Bey`i aradık ancak sekreteri toplantıda olduğunu aktardı. Konuyu söylediğimizde Bilişim Hattı Müdürü Hamdiye hanımın telefonunu verdi. Ancak ona da ulaşamadık.

Veysi Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir