• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Türkiye geneli parçalı bulutlu geçecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı, batı ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'da sis ve pus ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 3 ile 7 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bölgenin doğusunda güney yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde İzmir, Manisa ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinden sonra Kıyı Ege'nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Antalya çevreleri ile sabah saatlerinde Göller Yöresinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale ile Eskişehir'in doğu kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bölgenin doğusunda güney yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Samsun çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 27°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 17°C

Batman: Parçalı bulutlu 22°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 21°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 16°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 21°C

Konya: Parçalı, yer yer çok bulutlu 20°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kıyı kesimleri sağanak yağışlı 17°C

Samsun: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24°C

Şırnak: Parçalı bulutlu 19°C

Tekirdağ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 21°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 18°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir