• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Nusaybin'de  kış gelmeden yollar asfaltlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin Kaymakamlığı 25 Temmuz’da kısmen kaldırılan sokağa çıkma yasağı sonrası patlayıcı tuzaklarına karşı parke taşı olan cadde ve sokaklardaki taşları sökerek asfaltlama çalışması başlattı.

KHK ile Nusaybin Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Ergün Baysal, kış mevsimi öncesi ilçede toprak ve bozuk olan tüm cadde ve sokakların asfaltlanmasını istedi. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda 45 kilometrelik cadde, yol ve sokak asfaltlandı.  

Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye tarafından ilçede şu anda kadar Lozan, Midyat Yolu, Nevroz Bulvarı, Sakarya Caddesi, Baraj Yolu, Tandoğan Caddesi, Stadyum yolu ve Çatalözü yolunun da içinde olduğu 45 kilometrelik cadde, yol ve sokak asfaltlandı.

Nusaybin Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nusaybin Kaymakamlığı ile Belediye ekiplerince tespit edilen sorunların çözümü için ortak hareket edildiği, vatandaşların mağdur olmaması için tespit edilen sorunlara acil ortak ve hızlı çözümlerin üretildiği kaydedildi.

Kaymakamlık ve Belediye ekiplerince tespit edilen cadde ve sokakların asfaltlanması çalışmalarına hız verildiği bildirilen açıklamada, ilçedeki ana ve ara arterlerin tamamının asfaltlandığı, ekiplerin gece-gündüz çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir