• DOLAR 32.528
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2477.32
  • ...
Hüseyin Akbalık`ın cenazesi de mahkûm ediliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cezaevinde yakalandığı hastalığın ardından başlayan ve yaklaşık 3 ay süren tedavi sürecine cevap veremeyen hasta mahkûm Hüseyin Akbalık, bugün hayatını kaybetti.

Uzun yıllar cezaevinde büyük mağduriyetler yaşayan ve tedavi süreci geç başlatılan Hüseyin Akbalık`ın hayatını kaybetmesinin ardından bile mahkûmiyeti devam ediyor.

Mardin`in Nusaybin ilçesindeki Duruca köyünde bulunan evinde sabah saatlerinde vefat eden Hüseyin Akbalık, ailesi tarafından defnedilemiyor.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Akbalık`ın cenazesi yıkanıp, cenaze namazı da kılındıktan sonra defin için savcının gelmesi beklendi. Fakat aradan geçen saatlere rağmen savcı köye gelmedi. Savcıya ulaşan aile, savcının can güvenliğini gerekçe göstererek köye gelmeyeceğini öğrendi.

Savcı, daha sonra Hüseyin Akbalık`ın ailesinden cenazeyi Nusaybin`e getirmelerini istedi. Akbalık`ın ailesi bu defa cenazeyi alıp Nusaybin Devlet Hastanesi morguna getirdi. Cenazenin ilçe merkezine getirilmesine rağmen hâlâ savcının gelmemesi, Hüseyin Akbalık`ın ailesinin tepkisine neden oldu.

Saatlerdir savcının cenazeyi görmesini beklediklerini söyleyen aile, vefat eden Hüseyin Akbalık`ın ne zaman defnedileceğini bilemediklerini, cenazenin daha fazla bekletilmesinin doğru olmadığını belirttiler. (M. Salih Keskin- İLKHA)




























 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir