• DOLAR 32.487
  • EURO 34.862
  • ALTIN 2476.06
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Trakya ve Çanakkale ile zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Kıyı Ege ile Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olacağı bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ile 8 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra bölgenin batısının, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın ise güney ve güneybatı yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kıyı kesimlerinin, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla 'da kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın ise güney yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren Ankara ve Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın bölge genelinde güney yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren, Bolu, Zonguldak, Düzce, Karabük, çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bölgenin batısında güney yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 28°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24°C

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29°C

Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 20°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 15°C

Gaziantep: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 21°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26°C

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 26°C

Konya: Parçalı bulutlu 23°C

Manisa: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 28°C

Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 30°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir