• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
5 gündür haber alınamayan öğrenci Bursa`da bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 5 günden buyana kendisinden haber alınmayan 10'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki İsa Kabay, yapılan çalışmalar neticesinde  Bursa'da bulundu.

Alınan bilgilere göre, Tatvan ilçesinin Esentepe mahallesinde ikamet eden Kabay  ailesinin, Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıfta okuyan çocukları İsa Kabay (15), 3 Kasım 2016 Perşembe gününden bu yana kayıplara karışmıştı.

Yapılan tüm aramalara rağmen kendisinden haber alınamayan Kabay`ın, okuduğu okulda yaşanan bir problemden dolayı ailesi tarafından okuldan kaydının alınmak istenmesi nedeniyle evden kaçtığı ileri sürüldü.

Bunun üzerine çalışmalarına Kabay`ın gidebileceği yerlere ağırlık veren Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Kabay`ın  Bursa`ya kaçtığı tespit ettiler. 

Bursa`da ikamet eden yakınlarıyla irtibata geçen polis, Kabay`ı bulup akarabalarına teslim etti.   

Öte yanda çocuğunun bulunmasından duyduğu mutluluğu ifade eden baba Cevdet Kabay, çocuğunun 5 gün boyunca bulunması için canla başla çalışan tüm polis ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Günlerdir çocuklarından gelecek  mutlu bir haber beklediklerini ifade eden baba Kabay, "Dört gün boyunca aklımızdan bin bir türlü şey geçti. Allah`a şükür oğlum sağ salim şekilde Bursa'da bulundu. Bu yüzden aile olarak çok mutluyuz. Oğlum şu an Bursa'da bulunan bir yakınımızın yanında. İnşallah bir kaç güne kadar Tatvan'a gelecek ve okuluna kaldığı yerden devam edecek." dedi. (Şükrü Tontaş -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir