• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye`nin batı kesimleri ile Göller Yöresinin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus bekleniyor. Rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, akşam saatlerinden itibaren kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı, zamanla kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kütahya ve Afyon çevrelerinde gece saatlerinden sonra yer yer sis ve pus bekleniyor. Rüzgârın, kıyı kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetlice, ilk saatler Kuzey Ege kıyılarında güneybatıdan yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı, zamanla bölgenin batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra Göller Yöresinde sis ve pus bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra bölgenin batısında ve Sivas çevrelerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra Malatya, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinde yer yer sis ve pus ile birlikte kuzeyinde buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu 25°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 19°C

Ardahan: Parçalı bulutlu 12°C

Bursa: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra yer yer sis ve pus bekleniyor. 24°C

Denizli: Parçalı bulutlu 22°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 20°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 11°C

Gaziantep: Az bulutlu ve açık 21°C

Hatay: Parçalı çok bulutlu 21°C

İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu 23°C

İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu. 23°C

Konya: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Sakarya: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra yer yer sis ve pus bekleniyor. 11°C

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24°C

Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık 23°C

Tokat: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 21°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir