• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
Şırnak`ta patlama: Ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak merkezde hurdalık alanda bir grup çocuğun yabancı bir cisimle oynadığı sırada meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk da yaralandı.

Alınan bilgilere göre, bugün saat 11.45 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi Ömer Kabak meydanında bulunan hurdalık alanda PKK'lilerin daha önceden döşeyip gizlediği patlayıcı olduğu belirtilen cisim, bir grup çocuk tarafından bulundu.

Çocukların bulup oynadıkları cisim bir anda büyük bir gürültüyle infilak etmesi sonucu 6 çocuk yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen ismi öğrenilemeyen 2 ocuk hayatını kaybederken 4 çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan olay ile ilgili Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, " İlimiz Merkezinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca daha önceden döşenip gizlendiği değerlendirilen bir patlayıcının patlaması sonucu 6 çocuğumuz yaralanmıştır. Çocuklarımız hemen Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılmışlar, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 çocuğumuz hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah'tan rahmet, yaralı çocuklarımıza acil şifalar, ailelerine sabırlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir