• DOLAR 32.576
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2491.14
  • ...
Diyarbakır saldırısında 2 aylık bebek öksüz kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada gerçekleştirilen bomba yüklü araçla yapılan saldırı sırasında evinde bulunan Zeynep Sevinçer (28) ağır yaralandı.

Özel bir hastaneye kaldırılan Sevinçer, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Hastanesi morguna getirilen Seviçer’in cenazesi yapılan otopsinin ardından gözyaşları eşliğinde yakınları tarafından Yeniköy Mezarlığına defnedildi.

Sevinçer’in yakınları, anne Sevinçer’in evinin mutfağında çocuklarına kahvaltı hazırladığı esnada patlamanın meydana geldiğini, patlamanın şiddetiyle Sevinçer’in üzerine kalorifer peteği ve şarapnel parçalarının geldiğini söylediler.

Sevinçer ile beraber aynı evde görümcesi Gamze Sevinçer ile çocukları Yusuf Eymen ve Azra Şirin’inde yaralandığını ifade eden yakınları, taziyenin Mardin’in Mazıdağı ilçesinde kurulacağını belirttiler.

2 çocuk annesi olan Sevinçer’den geriye gözü yaşlı 2 aylık bebek Yusuf Eymen ile 5 yaşındaki Azra Şirin kaldı. (M. Hüseyin Temel, M. Sıddık Bilge – İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir