• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Mardin'de trafik kazası: 13 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin- Diyarbakır Karayolu TOKİ civarında şehir içi minibüsü ile Karayolları Müdürlüğüne ait bir kamyonetin karıştığı kazada 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İ.E. yönetimdeki 47 H 0008 plakalı şehir içi minibüsü ile yolda çalışma yapan D.G. yönetimindeki 34 GJK 46 plakalı kamyonet, Mardin-Diyarbakır Karayolu TOKİ civarında çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak karşı şeritte savurulan ve çevredeki bir çeşmeye çarparak durabilen şehir içi minibüsünde bulunan H.K, D.Ç, B.Ç, A.M, N.E, Ş.S, S.D, A.Y, L.K,  B.Ö, A.A, A.B ve D.Y yaralandı.

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine 112 acil servis ekipleri, yaralanan yolculara yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan ve hafif yaralı olan 10 yolcu ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken kazada hayati tehlikeleri bulunmayacak şekilde yaralan 3 yolcu ise tedbir amaçlı gözetim altına altındı.

Kaza sonrası bazı sürücüler, Karayolları Müdürlüğü ekiplerinin yolda çalışma yapılmasına rağmen yolu kapatmadığı ve yolda çalışma olduğunu gösteren herhangi bir uyarı levhayı koymadığını, bunun da kazalara neden olduğunu belirttiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı. (M. Salih Keskin – İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir