• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
`Kızımın dosyasının yeniden incelenmesini istiyorum`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 10 yaşındayken ayrıldığı evine bir daha dönmeyen Gül Gonca Çelik'ten tam 8 yıldır haber alınamıyor. Cuma ve Fatma Çelik çifti, ısrarla kızlarının kayıp olmadığını ve kaçırıldığını söylemelerine rağmen 3 yıl boyunca kızlarının aranmadığını, kızlarının dosyasının yeniden incelenmesini istediler.

Gaziantep`in Şahinbey ilçesi Kozluca Mahallesi'nde oturan ve 5 çocuk sahibi Fatma ve Cuma Çelik`in kızı Gonca Gül, 15 Mart 2008 tarihinde halasına gitmek için evden ayrıldı. 10 yaşındaki kızının eve dönmemesi üzerine acılı baba Çelik, aynı gün emniyete haber vererek kızının bulunmasını istedi.

Kızı Gül Gonca Çelik`i kaybolduğu ilk günden beri kendi imkanları ile aradığını ve kızı kaybolduktan 3 yıl sonra dönemin Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra aranmaya başladığını belirten Çelik, kayıp kızı için kimilerinin kendilerinden fidye kimilerinin ise acıyı fırsat bilip dolandırmaya kalktığına dikkat çekti.

"Kızımın dosyasına bakan FETÖ`cü varsa ayıklansın"

Tüm çabalarına rağmen kızına aradan geçen 8 yıla rağmen ulaşamadığını ve olan kızını sadece kendi imkanları ile aradığını belirten baba Çelik,  "Ben kızım kaçırıldı diyorum. Israrla kız kayıp deniliyor. Ben kızımda tam 8 yıldır haber alamıyorum. Benim kızımı 3 yıl boyunca aramadılar. Ben kızımın dosyasının tekrar incelenmesini istiyorum. 2008 yılından

bu güne kadar kızımın dosyasında kimlerin imzası varsa hepsinin araştırılmasını istiyorum. Eğer kızımın dosyasına bakan FETÖ`cü varsa ayıklanmasını istiyorum Devlet benim kızımı aramadıysa o halde biz kime güveneceğiz?"diye sordu.

"Yaşayan bir ölüden farkımız yok!"

Kızı kaybolduktan sonra kendilerini telefonla arayıp fidye isteyenlerin olduğunu ve buna rağmen bir girişimde bulunulmadığını belirten baba Çelik, "Ben başka bir ülkenin vatandaşı değilim. Eğer kaçırılan bir zengin çocuğu veya yetkililerin çocuğu olsaydı ikigünde bulunurdu. Emniyete 2 kişinin beni fidye için aradığını ve fidye isteyenlerden biri ile ben tam 2 saat boyunca telefonda konuşmama rağmen ne hikmetse yakalanamadı? Bunun üstüne birde benim acımı fırsat bilip beni dolandırmak bile isteyenler bile oldu. Bu nasıl bir insanlık, nasıl bir vicdan ben anlamadım. Hani çağda yaşıyoruz? Ben artık kızımın bulunmasını istiyorum. Çünkü artık sabrımız kalmadı. Yaşayan bir ölüden farkımız yok."ifadelerini kullandı.

"Ben kızımın dosyasının incelenmesini istiyorum"

"Her sabah uyandığımda bugün kızımdan iyi bir haber gelir mi umudu ile kalkıyorum." diyen Baba Çelik, "8 yıldır benim kızım doğru düzgün aranmadı. 2008-2011 yılları arasında ise hiçbir şekilde arama yapılmadı. Kızımı aramayanları, aramayıp da aradığını söyleyenleri Allah (c.c) havale ediyorum. Artık şüpheleniyoruz. Ben kızımın dosyasının incelenmesini istiyorum. Bana 8 yıldır evlat acısı tattıranlara sesleniyorum. Benim yavrumu getirsinler benden canımı istesinler. Benden ne isterlerse vermeye hazırım."

"Ben kızımın sesini, kokusunu ve bana ‘anne` demesini özledim"

"Dile kolay değil benim kızım tam 8 yıldır kayıp" diyen acılı anne Fatma Çelik ise, dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek, kızının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakan Binali Yıldırım`a seslenerek, şöyle konuştu:

"Kızım kaybolduktan beri gecemiz-gündüzümüz yok. Biz hep kızımızı arıyoruz. Ben Cumhurbaşkanımız Başbakanımız ve valimizden rica ediyorum. Artık kızım bulunsun. Kızımın dosyasına el atsınlar. Tam 8 yıl oldu. Artık ben bu acıya dayanamıyorum. Artık kapımız her çalındığında, telefon her çalındığında acaba kızımdan bir haber mi geldi mi diye umut etmekten yoruldum. Ben kızımın sesini, kokusunu ve bana ‘anne` demesini özledim!"

Acılı anne ve baba, kızlarının halen hayatta olduğuna inandığını söyleyerek, bir an kızlarının bulunmasını istedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir