• DOLAR 32.583
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2501.793
  • ...
`TOKİ`deki sorunlar kısa sürede çözülecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emekliler için yapılan TOKİ'de yaşanan imam, okul, elektrik, su ve ulaşım gibi eksiklerle ilgili açıklama yaptı.

Mevcut sorunları yetkili mercilere bildirdiklerini söyleyen Ekmen, söz konusu sıkıntıların kısa sürede giderileceğini belirtti.

Ekmen, “TOKİ`deki sorunların bir an evvel bitmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Okul sorununu İl Milli Eğitim Müdürü`ne anlattık ve isteklerimizi sıraladık. Okulun bir an evvel açılması için talepte bulunduk. Oradaki tüm sorunları vali ve milletvekili Ataullah Hamidi`ye izah ettim. TOKİ`deki camiye bir imam ve müezzinin atanması için müftü ile görüştük. Mevcut sorunlara yönelik girişimlerimiz var ve hepsi çözülecek. Bir hafta içerisinde su ve elektrik sorunu kalmayacak.” dedi.

Müteahhidin, evlerle ilgili sorunların bildirilmesi halinde bunları gidermekle sorumlu olduğunu ifade eden Ekmen, “TOKİ`deki elektrik, su, cami, okul ve ulaşım sorunlarının bir an önce giderilmesi için girişimlerimiz devam ediyor. Orada bulunan vatandaşlarımız merak etmesinler. En yakın zamanda oralara elektrik ve su verilecek. İmam ataması yazısı yazılmış. Oraya 2 imam gelecek. Okul sorununun giderilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü elinden geleni yapıyor. Emeklilerin tam olarak taşınmasıyla ulaşım sorunu hallolacaktır. Oranın çevre düzenlemesini de yapacağız. Üyelerimizin sorunlarına sessiz kalamayız. Ne sıkıntıları varsa bize bildirmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir