• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2507.188
  • ...
Günlük yayına başlayan `Doğruhaber` ilgiyle takip edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nisan 2008 tarihinde haftalık olarak yayın hayatına başlayan Doğruhaber Gazetesi, bugün itibariyle günlük olarak ‘Yeniden Bismillah` manşetiyle okurlarıyla buluştu. Türkiye`nin her yerinde sabahın erken saatlerinden itibaren okuyucularıyla buluşan Doğruhaber Gazetesi, gazete bayilerinin askılarında yerini aldı.

Daha önce haftalık olarak yayın yapan Doğruhaber`e aboneler olanlar, gazetenin günlük olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek artık her gün gündemi, ilkeli bir habercilik anlayışıyla okurlarına sunan Doğruhaber`den takip edeceklerini ifade ettiler.

Gazete okurlarından Ergin Alan, Doğruhaber`in çizgisini koruyarak bundan sonra daha kaliteli bir şekilde yoluna devam edeceğinden emin olduğunu belirterek, yeni yayın hayatında gazeteye başarılar diledi.

Duygularını dile getiren okurlardan İskan Oran da Doğruhaber Gazetesinin bundan sonraki süreçte Türkiye için farklı bir ses olacağına ve sessiz çığlıkların sesi duyuracağına inandığını söyledi.

Gazeteye abone olan Tekin Karakoyun ise Doğruhaber Gazetesinin dile getirilmeyen, saklanan, ötelenenleri cesaretle yazacağından kuşku duymadığını belirtti.

Seyit Mehmet Baydur, Türkiye`nin İslami değerlere sadık yayın politikası izleyen Doğruhaber Gazetesinin, bundan sonraki süreçte de ilklerinden taviz vermeden yayınını sürdüreceğini beklediğini ifade etti.

Bugüne kadar Doğruhaber`i gönül rahatlığıyla okuduğunu, çekinmeden evine; çocuklarının masasına bırakabildiğini belirten Erdoğan Dalga, gazetenin okuyuculara farklı bir bakış açısı kazandırdığını söyledi. İslami perspektifle olaylara nasıl bakılması gerektiğini, vasat noktada durabilme adına Doğruhaber`in güzel bir örneklik teşkil ettiğini ifade eden Dalga, yeni yayın döneminde herkesin gazeteye daha sıkı bir şekilde sarılması ve destek vermesi gerektiğini söyledi. (İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir