• DOLAR 32.38
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2325.56
  • ...
`Doğruhaber ümmetin sesi olmaya devam edecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Karakaş/ Doğruhaber

8. yılını geride bırakan Doğruhaberin günlüğe geçişi ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Siyer Vakfı Başkanı Mehmet Emin Yıldırım, Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihadul-Ulema) Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan,  Namaz Gönüllüleri Platformu Başkanı Abdullah Yıldız ve Araştırmacı Gazeteci Bekir Tank Doğruhaber`in hak ve hakikat yolunda devam etmesi dileğinde bulundular.

“DOĞRUHABER GAZETESİ İSLAM`A HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEKTİR”

Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihadul-Ulema) Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, basın yayın organlarının bir tebliğ aracı olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu; “ Gazete bir nevi tebliğ aracıdır. Tüm peygamberlerin vazifeleri tebliğ etmekti. Allah`ın kitabı Kur`an-ı Kerim`de bir tebliğ kitabıydı. Yüce Allah ayeti kerimede Hz. Muhammed`e şöyle buyuruyor “Allah`tan sana gelmiş olan kitabı tebliğ et.” Allah`ın Resul`ü ise bir hadisi şerifinde bizlere şöyle buyuruyor ”Benden tebliğ edin velevki Kur`an`dan bir ayet dahi olsa.” Bizim gerek gazetemiz gerekse televizyonumuz, radyo ve diğer basın yayın organlarımız olsun elhamdülillah bir tebliğ aracıdırlar. İnşallah Doğruhaber gazetesi günlük yayımda da tekrar İslam`a hizmet edecek bir gazete olacaktır. Doğruhaber gazetesi halkımıza hem dini hem dünyevi bakımdan hizmet edecek bir araç olacaktır inşallah,  temennimiz bu yönde. Gazetemizin günlüğe geçmesi adına tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun”.  Doğruhaber gazetesinin günlük yayımda Hakkı ve sabrı tavsiyede gücüne güç katacağını ifade eden Abdullah Yıldız: “Günlük yayımın hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Rabbimden Doğruhaber gazetesinin günlük olarak yapacağı yayımı, hakka, hakikate uygun şekilde sürdürmesini ve etkisini katlamasını umuyorum. Günlük yayım, gazetenin Hakkı ve sabrı tavsiyede gücüne güç olur inşallah. Allah tekrardan muvaffak etsin, tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.

DOĞRUHABER İLKELİ YAYIN ANLAYIŞINA DEVAM ETMELİ

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ise doğru haber gazetesinin bugüne kadar ilkeli yayın anlayışından taviz vermediğini belirterek şunları ifade etti: “Yaklaşık sekiz yıldır haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Doğruhaber gazetesinin ilkelerinden şimdiye kadar taviz vermediğini, basında ve medyada çok önemli görevleri yerine getirdiğini gördük. Zaman, zaman Doğruhaber gazetesi bir takım sıkıntılara ve saldırılara maruz kaldı. İlkeli yayıncılığın bu anlamda yaptığı yayın politikalarına aslında bir nevi bedelinin ödetilmesi olarak gördük. Bu anlamda bütün bu baskı ve saldırılara rağmen yayın çizgisini değiştirmeyen, halkın ve hakkın sesi olma yolunda önemli bir mesafe kat eden Doğruhaber`in günlüğe geçmesi de hakikaten önemli. Doğruhaber gazetesinin ilkellerinden taviz vermeden yayın politikasının şimdiye kadar devam ettiği şekilde günlük olarak da devam etmesi temennisiyle tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyor ve tebrik ediyorum”.

Fitne ve fesadın çoğaldığı bu asırda doğruları duyurmanın önemine vurgu yapan Araştırmacı Gazeteci Yazar Bekir Tank; “Fasıklardan ve fasıkların haberlerinden geçilmediği ve bu haberlerle fitne ve fesadın çoğaldığı ve yayıldığı bir dünyada haberi olduğu gibi duyurmak. Doğru Haber`in bu misyonu ile bundan böyle günlük olarak da çıkması sevindirici olduğu kadar fısk, fitne ve fesat ile mücadele için de ümit verici.” ifadelerini kulandı.

“DOĞRUHABER GÜNLÜKTE DE ÜMMETİN SESİ OLAMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Son olarak Siyer Vakfı Başkanı Mehmet Emin Yıldırım ise Doğruhaber gazetesinin günlük hayatında da ümmetin ve mazlumların sesi olacağını dile getirerek: “ Doğruhaber gazetesi isminden de alabileceğimiz bir mesajla haberlerin doğrusunu yapmaya çalışan bir gazete. Haftalık olduğu dönemlerde de severek takip ediyorduk. İnşallah günlük olduğunda ümmetin sesi olmaya mazlumların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmaya devam edecek. Müslümanların gür bir sesi olabilecek günlük bir gazeteye ihtiyacımız vardı. Doğruhaber gazetesinin günlüğe geçmesini duyduğumdan beri seviniyorum ve dua ediyorum. İnşallah çok güzel bir yayın çizgisi ve Müslümanların birliğine vesile olabilecek bir söylemle daha güzel çalışmalarının ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Ben şimdiden emeği geçen bütün kardeşlerimi kutluyorum” temennisinde bulundu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir