• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Aniden bastıran yağmur ve dolu hayatı felç etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinde yağan dolu ve sağanak yağmur, belediye binasının açık kalan camlarını kırarken kentin birçok noktasında yaşamı felç etti. Alışverişe çıkan vatandaşlar, aniden bastıran dolu ve sağanak yağmura hazırlıksız yakalanırken, korunmak için kapalı yerlere kaçtıkları görüldü.

Kentin birçok semtinde ev ve işyerlerinin alt katları suyla doldu. Caddeleri dolduran su nedeniyle bazı yerlerde trafik kilitlenirken, kimi yerlerde de arabalar çalışmadı vatandaşlar tarafından itilerek güçlükle çalıştırıldı. Başta Atatürk Bulvarı ve Sarayönü Caddesi olmak üzere birçok cadde ve sokaklarda gider yerlerinin az olmamasından dolayı göle döndü.

Trafiği felce uğratan 15 dakikalık yağış nedeniyle araçlar suyla kaplı yollarda güçlükle ilerledi. Bazı semtlerde elektrik kesintileri yaşanırken ev ve iş yerlerini su bastı. İş yeri sahipleri dükkânlarına daha fazla su girmesini önlemek için yoğun bir çaba harcadılar. Birçok caddenin suyla dolmasıyla kimi esnaf zor durumda kaldı.

Kaldırımlarda tezgah açan seyyar satıcılardan özellikle giyim malzemesi satanlar ani bastıran şiddetli yağmur nedeniyle zor durumda kaldı. Ani yağmur nedeniyle kaldırımlarda sığınacak yer bulamayan vatandaşların otobüs duraklarına sığındığı görüldü. (Ramazan Casuk-İLKHA) 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir