• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Namaz kılmayı öğrenen öğrencilere sertifika verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur’an Nesli Platformu Elazığ koordinatörlüğü tarafından ‘Gözümün Nuru Namaz’ sloganıyla başlatmış olduğu iki haftalık eğitim sürecinin ardından namaz kılmayı öğrenen öğrencilere sertifika verildi.

Miniklerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program yine miniklerin seslendirdiği ilahi ve ezgiler ile okuduğu hadis ve Sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Programda namaz kılmayı öğrenen öğrencilere hediyeler ve namaz sertifikası verildi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklar, çok sevinçli olduklarını ve bundan sonra sürekli namaz kılacaklarını söyledi.

Yaptıkları çalışma hakkında bilgi veren Kur’an Nesli Platformu Elazığ Koordinatörü Ali Yüksel, Kur’an Nesli Platformu tarafından Gözümün Nuru Namaz’ sloganıyla başlatılan namaz eğitimi 2 hafta sürdüğünü söyledi.

Yüksel, "Bugün öğrencilerimize yaptığımız salon etkinliğiyle, namazı onların hayatında unutulmaz bir faktör kılmaya çalıştık. Biz bugün namazı kayaya yazılan bir yazı misali çocukların beynine yazdık. Eğitim süreci sonunda çocuklarımızdan beklediğimiz oranda bir verim aldık. Allah’ın izniyle bu çocukların hayatında sürekli olacaktır. Çocuklar inşallah bu namazla tanışma faslından sonra hayatlarında namaz olacak. Temennimiz odur ki ailelerinde de aynı gayret olsun. Toplumu inşa etmenin yoludur aslında önce kendi içimizde namazı tam öğrenip çevremize de bunu anlatmamız lazım. Bu da hem bizim hem ailemizin hem de çocuklarının bu konuda gayret etmemiz gerekiyor. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. İnşallah tüm Türkiye’de başlattığımız bu program hayırlara vesile olur.” şeklinde konuştu.  (Sinan Bilici-İLKHA) 



















Bu haberler de ilginizi çekebilir