• DOLAR 32.526
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2488.926
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Rize, Artvin, Ardahan, Batman, Mardin ve Siirt çevreleri ile Trabzon`un iç kesimleri, akşam saatlerinden sonra Trakya kesimi, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde bir ile 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz kıyıları ile Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kırklareli, zamanla Trakya kesimi, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Çeşme çevrelerinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, kıyı kesimlerinde kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un iç kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 30°C

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 17°C

Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 22°C

Gaziantep: Parçalı ve az bulutlu 21°C

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 17°C

Siirt: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı 19°C

Şanlıurfa: Parçalı bulutlu 25°C

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinde iç kesimleri yağmurlu 17°C

Zonguldak: Parçalı yer yer çok bulutlu 14°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir