• DOLAR 32.562
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2491.739
  • ...
Cesedi kuyuda bulunan bekçinin otopsi raporu açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te bağ evinde bekçilik yaptığı sırada kaybolan ve 5 gün sonra su kuyusunda cesedi bulunan yaşlı adamın kesin ölüm nedeni netleşti. Yaşlı adamın kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bekçilik yaptığı bağ evi yakınlarındaki bir su kuyusunda dün cesedi bulunan 62 yaşındaki Ali Öztürk'ün dövüldükten sonra kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Şahinbey ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir bağ evinde bekçilik yapan Ali Öztürk, geçen Çarşamba günü ortadan kaybolmuş, ailesinin ve akrabalarının ihbarı üzerine 5 gün boyunca aranan ve bekçilik yaptığı bağ evi yakınlarındaki 11 metre derinlikteki bir kuyuda cesedi bulunmuştu.

Öztürk'ün bulunması için dün başlatılan çalışma sonucu bağ evine 5 km uzaklıktaki kuyunun çevresinde kan izlerine rastlanmış ve iş makinelerinin yaptığı kazı çalışması sonucu Öztürk'ün cesedine ulaşıldı.

Öztürk'ün Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinde yaşlı adamın dövüldükten sonra kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

Öztürk'ü öldüren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir