• DOLAR 32.501
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2435.481
  • ...
Batman Müftülüğü Kutlu Doğum Programını Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kutlu Doğum Haftası nedeni ile yoğun bir çalışma başlatan Batman İl Müftülüğü kutlu doğum programlarını açıkladı. Bugün saat 10.00 da programlarını açıklayan Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, saat 14.00`te da yeni Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda Peygamberimiz ve Merhamet Eğitimi konulu Panel düzenleyeceklerini hatırlattı. Panele konuşmacı olarak İl Müftüsü Hasan Çağlar, Harran Üniv. İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üyesi Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz, Harran Üniv. İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Gökçe ve Dicle Üniv. İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üyesi Doç. Dr. Nurettin Turgay katılacaklar.

Panel sonunda, Ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon, Kur`an kursu öğreticileri arasında yapılan 40 Hadis ve Kur`an kursu öğrencileri arasında yapılan Kur`an-ı kerimi ezber okuma yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Ayrıca panele katılanlara gül, kitap veya Şecere-i Nebi hediye edilecek.

Batman İl Müftülüğü Cuma günü de saat 09.00`da İl Müftüsü Hasan Çağlar Başkanlığında Din Görevlisi heyeti ile Bölge Devlet Hastanesinde yatan hastaların ziyaret edecek ve gül takdiminde bulunacak saat 15.00`te de İl Müftüsü Hasan ÇAĞLAR Başkanlığında bir Din Görevlisi heyeti tarafından M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlülerin ziyaret edilecek tutuklu ve hükümlülere İl Müftüsü tarafından " Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" konulu konferansın verilecek. Yine aynı gün saat 14.00`da "Çok Katlı Otopark Konferans Salonunda" Elazığ İl Müftülüğü merkez vaizi Zaika Bozkurt tarafından bayanlara yönelik "Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" konulu konferans verilecek.

M. Salih Özcan -İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir