• DOLAR 32.51
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2488.658
  • ...
`Kışın yapılan her ihbara gidilmeyecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valisi Ahmet Çınar başkanlığında, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle yapılması planlanan hazırlıklar noktasında kurum amirleriyle il koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Ahmet Çınar, Emniyet Müdürü Fatih Kaya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve kurum amirleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Bitlis`in uzun süre çetin kış şartlarına maruz kaldığına dikkat çekilerek, yapılan hazırlıklar masaya yatırıldı. Yetkili kurum amirleri, geçen yıl yaptıkları ve bu yıl yapacakları çalışmaları aktararak, eksikliklerini ve taleplerini dile getirdiler. Kurum amirleri, yapılan asılsız ihbarların önüne geçilmesi için vali Ahmet Çınar`dan yardım talep ettiler.

Kış şartlarının zor ve çetin geçtiğine dikkat çeken Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bu toplantıyı bir kez daha yapacaklarını, halkın en güzel şekilde hizmet görmesi için ellerinden gelen tüm imkânları seferber edeceklerini söyledi.

“Her ihbara gidilmeyecek”

Kurumların koordineli bir şekilde beraber çalışmalarının daha verimli olacağını dile getiren Vali Çınar, kendilerinin ne kadar gayret ederse, vatandaşların o kadar rahat edeceğine dikkat çekti.  Her yapılan ihbara gidilmeyeceğini vurgulayan Çınar, şunları söyledi: “Bizler vatandaşımızın daha kaliteli bir hizmet görmesi için çabalayacağız. İlimizde kış şartları hem uzun hem de çetin geçmektedir. Bu şartlarda vatandaşımıza daha kaliteli hizmet etmek adına kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmalıdırlar. İşlerin aksamaması, acil olanların mağdur olmaması için yapılan her ihbara gidilmeyecek. Bu ihbarları teyit edeceğiz. Köyde bulunan muhtar, imam ve öğretmenlerle diyaloğa geçip, yapılan ihbarları teyit etmeliyiz.” dedi.

Bitlis`in, Güneydoğu ve batı illerine nazaran önemli bir bütçenin karla mücadeleye ayrıldığını söyleyen Vali Çınar, geri kalan hizmetlerin de aksamaması adına ek bir bütçe talebinde bulunulabilecekleri kaydetti.

Toplantıda, kurum amirlerin sorun ve taleplerini Vali Çınar`a aktardı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir