• DOLAR 32.575
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2426.626
  • ...
Çalınan traktörünü bulana 10 bin TL ödül verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da yaklaşık 3 ay önce, 11 nüfuslu bir ailenin ekmek teknesi olan traktörleri, kapıların önünden çalındı. Mağdur ve çaresiz kalan aile traktörlerini bulana 10 bin TL ödül vereceklerini söylediler.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce Mehmet Eren'e ait piyasa değeri 45 bin TL olan 72 DC 556 plakalı traktör, Çay Mahallesi 2116 sokakta bulunan evlerinin önünden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Mağdur aile, traktörlerini bulana 10 bin TL para ödülü vereceklerini duyurdu.

Çalınan traktörün Sinan Karakolu MOBESE’sinde Diyarbakır’ın Bismil ilçesine doğru götürüldüğü öğrenildi. Eren ailesini, mağduriyetlerinin yanı sıra çalınan traktörlerinin bir yerlerde patlatılma korkusu sardı.

Traktörlerinin 11 nüfuslu ailenin ekmek teknesi olduğunu söyleyen traktör sahibi Mehmet Eren'in oğlu Eyüp Eren, "Gece saat 03.00 sıralarından kapımızın önünden traktörümüz çalındı. Sabah traktörümüzün olmadığını görünce şok olduk. İlk olarak karakola gidip traktörümüzün çalındığını ihbar ettik. Polislerden halen bir haber gelmedi. Araştırdık Sinan Jandarma Karakolu yanındaki MOBESE’de, Bismil'e doğru gittiğini gördük. Bismil'e varmadan bir yerlere gitmiş. Biz mağdur olmuşuz. Çalınan traktörümüzü bulana 10 bin TL ödül vereceğiz. Traktörümüzün bir an önce bulunmasını istiyoruz. Traktörümüzle nakliye ve tarla işi yapıyoruz. Ekmeğimizi bu traktörden çıkıyoruz."ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir