• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.148
  • ...
HÜDA PAR İstanbul Teşkilatı`ndan esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve beraberindeki partili heyet Fatih ve Güngören esnafını ziyaret etti.

Ziyaret ettiği her dükkana ‘hayırlı kazançlar` temennisiyle giren Elibüyük, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.  Esnafın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Elibüyük, sorulan sorulara da cevap verdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, esnafın genel itibariyle işlerin durgunluğundan yakındığını söyledi.

Elibüyük, “Özellikle 15 Temmuz sonrası piyasada çok ciddi bir durgunluk olduğunu görüyoruz. Tabi bunun birçok sebebi var. Hükümetin politikalarından kaynaklanan nedenler olduğu gibi, dış kaynaklı bazı nedenler de bu ekonomik durgunluğun temel sebebi olarak görülebilir. Fakat bu konuda da önlem alması gereken temel aktör elbette ki yine hükümettir. Hükümet, piyasada yaşanan durgunluğun önüne geçmek için ciddi projeler üretmelidir. Özellikle küçük esnafın elini rahatlatacak adımların atılması önemli. Bu bağlamda esnafın istifade edebileceği desteklerden tutun da kredi alma kolaylığına kadar. Ya da devlete olan vergi borçlarının ödenmesinde sağlanacak en ufak bir kolaylık küçük esnafımız için anlamlı bir adım olacaktır.” dedi. (Fikret Özkan- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir