• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
`Küresel güçlerin bölge üzerinde hesapları var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te IŞİD`lilere ait olduğu belirtilen bir eve yapılan baskın esnasında evde bulunan bir kişinin, üzerindeki bombayı infilak etmesi sonucu 3 polis hayatını kaybetmiş, 6`sı polis, 3`ü Suriye vatandaşı olmak üzere 9 kişi yaralanmıştı.

AK Parti Gaziantep milletvekillerinden Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan, patlama sonrası olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan milletvekilleri, küresel güçlerin bölge üzerinde hesaplarının olduğunu söylediler.

Bu tür olayların küresel güçler tarafından yönetildiğini belirten Erdoğan, “FETÖ terör örgütünden tutun PKK/PYD`nin eylemlerine kadar bunların hepsi üst akılla yönetiliyor. Aynı küresel güçlerin yönettiği olaylar bunlar. Küresel güçlerin hesapları var ama biz de bunlardan geri adım atmayacağız. Bugün yapılan operasyon sırasında bombayı patlatıyorlar. Bu tür eylemlerle ses getirmek istiyorlar.” dedi.

Gaziantep`te yapılmak istenen büyük bir olayın engellendiğini dile getiren Yüksel ise “İnşallah bugünler geride kalacak. Bizim bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya. Yanı başımızda Suriye ve Irak`taki hadiseler. Bizi de o hale getirmek isteyenlere karşı kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz. Bu belayı da en kısa sürede başımızdan def edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir