• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
IŞİD'in Gaziantep sorumlusunun öldüğü belirtildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkâmil ilçesi Gazikent Burak Mahallesi'nde IŞİD'in Gaziantep sorumlusu olduğu belirtilen Mehmet Kadir Cabael, bulunduğu eve yapılan baskında üzerindeki bombaları patlattı.

Öğle saatlerinde Gaziantep Üniversitesi yakınlarında bulunan Güneykent Mahallesinde IŞİD’lilere ait olduğu iddia edilen bir eve yapılan baskın sonrası, olay yerinde yapılan incelemelerin devam ettiği sırada Gazikent'teki Burak Mahallesi'nde IŞİD'in Antep sorumlusu olduğu belirtilen Mehmet Kadir Cabael’in ikamet ettiği apartmana da baskın yapıldı.

Zırhlı araçlarla bölgeye giden Özel Harekat timlerinin de destek verdiği baskında, önce silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin ardından apartmanın 3'üncü ve 4'üncü katlarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

15.45 sıralarında Gazikent Burak Mahallesi'ndeki bir binada meydana gelen patlama ile birlikte binadan etrafa parçaların savrulduğu, patlamanın M. Kadir Cabael’in üzerindeki bombaları infilak ettirmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı. Cabael’in 2 çocuğu ve eşinin de patlama esnasında evde olduğu belirtildi.

Olay yerinde incelemeler devam ederken, patlamanın ardından mahallede elektrik kesintisi yaşandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir