• DOLAR 32.51
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2490.348
  • ...
"Hem milletimiz hem bizler zor günlerle karşı karşıya kaldık"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti il teşkilatının düzenlediği “Muş evladına sahip çıkıyor” buluşması programına katılmak üzere kente geldi.

İlk olarak Muş Valisi Seddar Yavuz ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamlarında ziyaret eden Çağlayan, Cuma namazı öncesinde 15 Temmuz’da katledilenler için Salih-Muhlise Çağlayan Camii’nde verilen mevlit etkinliğine katıldı. Cuma namazını burada kılan Çağlayan, namaz sonrası halka aşure dağıttı.

Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen “Muş evladına sahip çıkıyor” programına katılan Çağlayan, burada partililere hitap etti.

17-25 Aralık ve 15 Temmuz süreçlerini değerlendiren Çağlayan, şunları söyledi: “Gerçekten çok zor günler geçirdik, çok zor durumlarla karşı karşıya kaldık. Hem milletimiz hem bizler hem de sizler zor günlerle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz’da bu hain alçak FETÖ örgütünün yapmış olduğu kalkışmayı hep beraber yaşadık. Bu kalkışmada canıyla, kanıyla, varlığıyla bizatihi milletimizin kendisi hedef alındı, ülke hedef alındı. 15 Temmuz, TSK’da o üniforma içine girmiş olan bir takım cuntacıların eliyle hakikaten bir darbe girişimiydi. Bu hain FETÖ örgütü ve onların mensupları akıllarını üst akla ipotek etmişlerdir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17-25 Aralığın bir darbe girişimi olduğunu söylediğini hatırlatan Çağlayan, “Sayın Cumhurbaşkanımız ‘17-25 Aralık ülke ekonomisine yapılan bir alçaklıktır’ dedi.  Ama maalesef o günün siyasi çıkmazında muhalefet partileri ve bir takım çevreler 17-25 Aralık’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın işaretini anlamakta zorlandılar. Dikkat edin Türkiye’de ne zaman ekonomi iyi olsa Türkiye’nin karşısına bir çıkıntı çıkarıyorlar ve ekonomiyle saldırmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin notunu kırmaya çalışıyorlar.” şeklinde konuştu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir