• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.667
  • ...
İNCİLERDEN SEÇMELER
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Kaya / Siyaset Gemisi / Doğruhaber / İstanbul

Recep Akdağ (Sağlık Bakanı): “GATA`da sadece 5 harp cerrahı var. İki de askeri psikiyatri bulunuyor. Niye yetiştirmemişler kimseyi? Çünkü muayenehanede iş göremiyorlar. Orada resmen imparatorluk kurmuşlar. Konuşturmasınlar şimdi beni. Ama kaşınırlarsa anlatırım”

Konuşun efendim, neyi bekliyorsunuz, sizi tutan mı var?

Konuşmanız için ille de birilerinin “kaşınması” mı lazım?

John Kirby (ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü): “Irak`ın tüm komşuları Irak`ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı göstermeli. Irak`ta konuşlu Türk güçleri uluslararası koalisyonun parçası olarak orada değiller”

Irak`ın “tüm komşuları” Irak`ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı göstermeliymiş… Tabii kendileri “komşu” olmadığı için bir milyon Iraklıyı öldürme, onları Ebu Gureyb`lerde aşağılama, Irak`ı tahrip etme hakkına sahipler. Bağdat`ta Maliki ve İbadi gibi kemik yalayıcıları olduğu müddetçe…

 Suphi Tufeyli (Hizbullah`ın ilk genel sekreteri): “Kerbela bu yıl Halep`te. İmam Hüseyin`in bebekleri de evlerinin enkazı altında”

Kerbela Halep`te evet; ama Yezid yine Şam`da.

Recep Tayyip Erdoğan (Cumhurbaşkanı): “Cumhuriyetçilerin adayı Clinton`ın yaptığı açıklamayı çok talihsiz buluyorum. Aynı şekilde O da ‘PYD`yi YPG`yi desteklemeye devam edeceğiz` diyor. Çok talihsiz bir açıklama. Bence siyasette böyle bir açıklamayı yapmanın tanımı çok farklıdır. Doğrusu ben bunu bir ‘siyasi acemilik` olarak görüyorum.”

Haberi aldığım timeturk.com adlı sitede “Cumhuriyetçilerin adayı” ifadesi kullanılmıştı.

Beyaz Saray sözcüleri hemen her açıklamalarında PYD`ye destek verdiklerini söylüyorlar.

Hillary Clinton da Obama gibi Demokrat Parti adayı olduğuna göre açıklaması sadece “malumun ilamı” anlamına gelir. Bir de “desteklemeye devam edeceğiz” diyor.

“Siyasi acemilik” bu işin neresinde anlamadım. 

Numan Kurtulmuş (Başbakan yardımcısı): “Ben, Esad rejiminin de uzlaşma noktasına geldiği kanaatindeyim. Ama sorun şu; Suriye halkı bu kadar eli kanlı bir diktatörle, eli kanlı bir rejimle uzlaşır mı uzlaşmaz mı?”

Katliamlar son hızla devam ediyor. Bombardımanlarla yerleşim yerleri harabeye dönüyor ve bunda herhangi bir yumuşama yok!

Yani demek istediğimiz şu: Esed aynı yerde.

Uzlaşma noktasına gelenler sizler olabilir misiniz?

Bu haberler de ilginizi çekebilir