• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
9 yıl sonra gelen ikiz sevinci
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te Belgin ve Mehmet Yıldız çiftinin tam 9 yıldır çekmiş oldukları bebek özlemi, ‘Tüp Bebek Projesi’ kapsamında gördükleri tedavi sonucunda son buldu.

Yıldız ailesi 9 yıldır bekledikleri bebek özlemine Büyükşehir Belediyesi Tüp Bebek Merkezinde kavuştu. Mehmet ve Belgin Yıldız çifti, 9 aylık tedavinin ardından Zeynep ve Zehra adı verilen ikiz kız bebeğe kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başlattığı ve birçok kadının tedavi gördüğü tüp bebek merkezinde özledikleri çocuğa kavuşan Yıldız çifti, “Daha önceleri de birçok defa denememize rağmen çocuğumuz olmamıştı. Allah'a (c.c) şükürler olsun, burada bu özlemimiz dindi ve ikiz bebeğe kavuştuk.” diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

İkiz bebekleri evinde ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise bebeklerin anne ve babasına da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Birisinin adının Zeynep, diğerine Zehra isminin verildi.

İkiz bebekleri bir süre seven Şahin, ikiz bebeklere "Hoş Geldin Minik Hemşerim" projesi çerçevesinde bebek paketi hediye etti.

Öte yandan, tüp bebek merkezinin kurulduğu günden buyana 2 bin 500 başvurunun bulunduğu, bunlardan 38 anne adayının gebe olduğu açıklandı. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir