• DOLAR 32.521
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2423.139
  • ...
En İyi Karne Hediyesini Aldılar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Çocuklarının iyi birer insan olarak yetişmesi için çabalayan aileler, onlara en iyi karne hediyesi olarak mukaddes umre yolculuğunu hediye ettiler.
 
Okulların yarı yıl tatiline girdiği dönemi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen bazı aileler, karne hediyesi olarak çocuklarını İslamiyet’in doğduğu mukaddes topraklara götürdü. Çocukları ile beraber Suudi Arabistan`a gitmek üzere Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali`ne gelen aileler, umreye gitmenin heyecanını yaşadı.
 
Baba Tahsin Mutluç oğlu Ali, Alican İpek oğlu Berat, Sertaç Karaalp`te çocukları Ömer Faruk, Elif ve Furkan ile kutsal topraklara uçtu. Üç çocuğu ve eşi ile umreye giden Sertaç Karaalp, okulların yarıyıl tatilini sevgili Peygamberimizin doğduğu topraklara yüz sürerek değerlendirmek istediklerini söyledi.
 
Oğlunu karne ödülü olarak umreye götürdüğünü belirten Tahsin Mutluç ise "Oğlum okulunda gayet başarı bir öğrencidir. Bu seyahatte onu rahatlatır, psikolojik bir takviye olur niyetiyle umreye götürüyorum. Tatili böyle değerlendirmeyi düşündük" dedi. Öğrenci Ali Mutluç ise, "Notlarım çok iyiydi. Umreye ilk defa gidiyorum ve çok heyecanlıyım" diye konuştu. Baba Alican İpek ise "Her babaya tavsiyemiz kısa okul tatillerini değerlendirsinler. Çocuklarını alıp başka yere gideceklerine umreye gitsinler.
 
Diyanet bu yıl öğrencileri umreye götürerek güzel atılım yaptı. Tebrik ediyorum. Biraz daha ucuzlatıp yaygınlaştırırlarsa iyi olur" dedi. ÖĞRENCİ EBRU BAKGÖR de karne hediyesi olarak umreye götürülmekten duyduğu mutluğu dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir